"Το σύνδρομο του Game of Thrones θα πλήξει και το Star Wars: The Rise of Skywalker"

Αυτό πιστεύει ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας
16 Δεκεμβρίου 2019 12:03
"Το σύνδρομο του Game of Thrones θα πλήξει και το Star Wars: The Rise of Skywalker"

Σε τέτοια κολοσσιαία franchises που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές fans είναι λογικό να υπάρχουν ένθερμες αντιδράσεις σε διάφορες αλλαγές που μπορεί να υφίστανται ή εξελίξεις στην ιστορία. Όλοι θα θυμάστε τι έγινε με τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τον Rian Johnson για το αμφιλεγόμενο Star Wars: The Last Jedi. Ένα ακόμη franchise που με το φινάλε του πρόσφατα έζησε έναν εμφύλιο μεταξύ των οπαδών του ήταν το Game of Thrones. Ένας από τους πρωταγωνιστές του άκρως αναμενόμενου Star Wars: The Rise of Skywalker είπε πως το..."σύνδρομο του Game of Thrones" θα πλήξει και το Star Wars. 

Συγκεκριμένα, ο Richard E. Grant που υποδύεται τον General Pryde στη νέα ταινία, σε δηλώσεις του στο io9 είπε πως αναμένονται αναπόφευκτα σφοδρές αντιδράσεις. Εξήγησε, λοιπόν, πως σε μια περίπτωση όπως αυτήν του Star Wars, που είναι τόσο μα τόσο λατρεμένη, οι αντιδράσεις σε οτιδήποτε μη αναμενόμενο ή διαφορετικό είναι δεδομένο πως θα υφίστανται και θα προκαλέσουν ανησυχία στους fans. 

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο κόσμος αισθάνεται ιδιαίτερα παθιασμένος και κτητικός όταν έχει να κάνει με το Star Wars. Το καταλαβαίνω αυτό γιατί είμαι fan και εγώ από όταν ήμουν 20 χρονών το 1977 και ήμουν φοιτητής δραματικής σχολής. Αναπόφευκτα το σύνδρομο του Game of Thrones θα πλήξει και το Star Wars επειδή δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες. Και όσον αφορά το φινάλε, τουλάχιστον όπως ο κόσμος το θέλει να είναι και πώς πραγματικά εν τέλει θα είναι, ευελπιστώ για την πλειοψηφία να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους.

Ωστόσο, αναπόφευκτα θα υπάρξει κόσμος που δεν θα συμμεριστεί τα ίδια συναισθήματα κάτι που δεν μπορείς να το προβλέψεις. Πρέπει να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι σου βγαίνει και θεωρείς τίμιο και νομίζω πως ο J.J. Abrams και ο Chris Terrio το έχουν καταφέρει στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. 

Το κατά πόσο σφοδρές αντιδράσεις θα υπάρξουν στον τρόπο που ο J.J. έχει επιλέξει να ολοκληρώσει το Skywalker Saga θα το μάθουμε μετά τις 18 Δεκεμβρίου, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Star Wars: The Rise of Skywalker στους κινηματογράφους.