Το Multiverse είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για το MCU

Και ξεκινάει με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness
09 Δεκεμβρίου 2019 09:29
Το Multiverse είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για το MCU

Το “Black Widow” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο και ουσιαστικά θα ανοίξει τις πύλες για το phase 4 στο Marvel Cinematic Universe με πολλές ταινίες, αλλά και σειρές να έχουν ήδη ανακοινωθεί από τη Marvel. Παρόλο που οι πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα με το σταγονόμετρο, ο Kevin Feige (πρόεδρος των Marvel Studios) αποκάλυψε πως η επερχόμενη ταινία του Doctor Strange θα αλλάξει τα πάντα στο MCU.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του CCXP και μιλώντας στο ComicBook, ο Feige εξήγησε ποιο θα είναι το επόμενο «στοίχημα» της Marvel όσον αφορά την ιστορία των υπερηρώων.

Όταν ξεκινήσαμε με το MCU, όλα περιτριγυρίζονταν γύρω από τον Tony Stark. Στη συνέχεια δείξαμε στο κοινό τι ήταν οι Asgardians, ενώ ταυτόχρονα έμαθαν τους σούπερ-στρατιώτες και τους εκδικητές. Πάντα αγαπούσα τις διαστημικές ταινίες, ενώ πάντα λάτρευα τις διαγαλαξιακές ιστορίες (γι’ αυτό κάναμε τους Guardians of the Galaxy). Έκτοτε με την αγάπη των fans δημιουργήσαμε ταινίες όπως το Endgame. Πάντα ήθελα να δημιουργήσουμε μια ταινία με ταξίδι στο χρόνο και τελικά αυτό πραγματοποιήθηκε με το τελευταίο Avengers.

Το Multiverse είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για την εξέλιξη του MCU και το Doctor Strange in the Multiverse of Madness πρόκειται να το ξεδιπλώσει με τρόπους που θα έχουν επιπτώσεις σε σειρές του Disney Plus (πριν το πείτε δεν εννοώ το WandVision), αλλά και σε επερχόμενες ταινίες με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Το μέλλον είναι λαμπρό για το MCU.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2021. Εσάς πως σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Kevin Feige;