Η ταινία του Batman μάλλον βρήκε τον “Two-Face” της

Ο Peter Sarsgaard μάλλον θα παίξει τον εμβληματικό ρόλο
07 Δεκεμβρίου 2019 14:49
Η ταινία του Batman μάλλον βρήκε τον “Two-Face” της

Η ταινία “The Batman” είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την DC και την Warner Bros. με τα ηνία όλου του project να έχει αναλάβει ο Matt Reeves, τον οποίο τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τα Dawn of the Planet of the Apes και Cloverfield. Το ρόλο του Bruce Wayne έχει αναλάβει ο ηθοποιός Robert Pattinson (The Twilight Saga), ενώ σιγά σιγά αποκαλύπτεται και όλο το cast.

Η Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road) πρόκειται να υποδυθεί την Catwoman, με τον Andy Serkis (The Lord of the Rings Trilogy) να αναλαμβάνει τον μπάτλερ του σκοτεινού ιππότη, Alfred Pennyworth. Ωστόσο, υπάρχει μια φήμη πως ο Colin Farrell (The Lobster) θα μας χαρίσει τον εμβληματικό Penguin, αλλά γι' αυτό δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Τέλος, ο Paul Dano (There Will Be Blood) και Jeffrey Wright (Westworld) θα παίξουν τους Riddler και Gordon αντίστοιχα.

Τώρα, ο διάσημος σκηνοθέτης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, συνεχίζει να αποκαλύπτει τους ηθοποιούς που θα παίξουν στο πόνημά του. Ο Peter Sarsgaard που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Shattered Glass που του χάρισε και ένα Golden Globe, θα «ταξιδέψει» μέχρι την Gotham City, ωστόσο ο ρόλος του δεν έγινε ακόμη γνωστός. Διάφορες πηγές όμως λένε πως πρόκειται να παίξει τον Harvey Dent που αργότερα γίνεται ο villain Two-Face που όλοι γνωρίζουμε.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω:

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2021.