Επίσημο trailer για τη live action Mulan ταινία - H ατρόμητη ηρωίδα της Disney επιστρέφει! 

Η Liu Yifei συναντά το πεπρωμένο της ως η νέα ‘Hua Mulan’

Επίσημο trailer για τη live action Mulan ταινία - H ατρόμητη ηρωίδα της Disney επιστρέφει!

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer του live action φιλμ Mulan, με την Liu Yifei να ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα της αντίστοιχης εντυπωσιακής animated ταινίας του 1998.

Η νέα ‘Hua Mulan’ της σύγχρονης αυτής μεταφοράς, παίρνει σάρκα και οστά στο σινεμά τώρα πια μέσα από μία πιο ζωντανή version και μπαίνει σε μία απίστευτη περιπέτεια γενόμενη μέλος του αυτοκρατορικού στρατού της Κίνας. Κατατάσσεται κρυφά, μεταμφιεσμένη σε άνδρα μαχητή προκειμένου να μην διακινδυνέψει ο πατέρας της να χαθεί λόγω της υποχρεωτικής επιστράτευσης που κηρύσσεται για την απόκρουση της επίθεσης των Βόρειων εισβολέων.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Την σκηνοθεσία του φρέσκου αυτού κινηματογραφικού παραμυθιού ανέλαβε η Niki Caro, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Rick Jaffa, Lauren Hynek, και η Amanda Silver.

Τα γυρίσματα του Mulan πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ έχει οριστεί να προβληθεί στις Η.Π.Α. στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser:

1 σχολιο(α)