Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της νέα ταίνας του Scorsese με Di Caprio και De Niro

Αποκαλύφθηκε το χρονοδιάγραμμα
03 Δεκεμβρίου 2019 11:24
Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της νέα ταίνας του Scorsese με Di Caprio και De Niro

Τι κι αν ο Ιρλανδός (The Irishman) έκανε πρεμιέρα πριν μόλις μερικές ημέρες, ο διάσημος σκηνοθέτης Martin Scorsese ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο project του και αποκαλύφθηκε πως ξεκινάει σε μερικούς μήνες τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία. Το όνομα αυτής "Killers of the Flower Moon", με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro. Το νέο αυτό project το 'γλυκοκοιτάζει' ο Scorsese από το 2017 και είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του David Grann. Μάλιστα, το σενάριο υπογράφει ο Eric Roth, ο οποίος μας έχει χαρίσει το Forrest Gump, το A Star is Born και πολλά ακόμη.

Όπως μεταφέρει το Collider, πρόσφατα είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία για τον Ιρλανδό με τον κινηματογραφιστή του Scorsese, Rodrigo Prieto, και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο Prieto βρισκόταν στην Bartlesville της Οκλαχόμα, κάνοντας κάποιες δοκιμές των καμερών για την επερχόμενη ταινία Killers of the Flower Moon. Εκείνος, λοιπόν, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2020.

Για την ιστορία, το Killers of the Flower Moon εξιστορεί την αληθινή ιστορία των μυστηριωδών δολοφονιών της ινδικής φυλής Osage της Οκλαχόμα, όπου το πετρέλαιο περιτριγύριζε τη γη τους. Την υπόθεση ανέλαβε το FBI που «πάλεψε» τη διαφθορά, για να λύσει το τρομερό αυτό μυστήριο.