Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή του J.J. Abrams από την prequel τριλογία των Star Wars

Ίσως να μην πάει το μυαλό σας
27 Νοεμβρίου 2019 10:59
Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή του J.J. Abrams από την prequel τριλογία των Star Wars

Με το Star Wars: The Rise of Skywalker να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στους κινηματογράφους, ο σκηνοθέτης της ταινίας J.J. Abrams πραγματοποιεί αυτόν τον καιρό την πρώθηση της ταινίας. Μιλώντας στο EW για το τελικό φινάλε του Skywalker Saga, αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του σκηνή από τις prequel ταινίες των Star Wars. Η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένετε…

Η εν λόγω συνέντευξη στράφηκε έντονα στα prequel από το Star Wars: Episode I – The Phantom Menace μέχρι το Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Έτσι, λοιπόν, όπως αποκαλύπτει η αγαπημένη του σκηνή έρχεται από το Episode III με τον Palpatine (Ian McDiarmid) που δελεάζει τον Anakin Skywalker (Hayden Christensen) για να επιλέξει τη σκοτεινή πλευρά (Dark Side) και του εξιστορεί την ιστορία του Sith Lord Darth Plagueis. Η σκηνή αυτή είναι για τον Abrams πολύ εντυπωσιακή και πιστεύει πως ο McDiarmid έδωσε φοβερή ερμηνεία.

Υπάρχει κάτι σε αυτή τη σκηνή. Υπάρχουν δύο άνθρωποι που κάθονται και μιλούν, αλλά νομίζω πως η ερμηνεία του Ian είναι εντυπωσιακή.

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε και εσείς την εικονική σκηνή από το Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.