Star Wars: The Rise Of Skywalker | Το σενάριο παραλίγο να πουληθεί στο eBay

Ο J.J. Abrams αποκαλύπτει το συμβάν
26 Νοεμβρίου 2019 14:02
Star Wars: The Rise Of Skywalker | Το σενάριο παραλίγο να πουληθεί στο eBay

Το Star Wars: The Rise Of Skywalker αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα ολοκληρώνοντας το Skywalker Saga που ξεκίνησε από το 1977. Προφανώς και η Disney σε συνεργασία με την Lucasfilm έλαβαν όπως είναι φυσικό και επόμενο τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας ώστε να μη διαρρεύσει τίποτα μέχρι την προβολή της ταινίας. Ωστόσο, όπως μεταφέρει ο J.J. Abrams παραλίγο το σενάριο (script) να πουληθεί στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα eBay.

Συγκεκριμένα, παρά τα μέτρα, ο Abrams αποκάλυψε πως ένα αντίγραφο του σεναρίου σχεδόν πουλήθηκε στο eBay. Ένας από τους ηθοποιούς είχε αφήσει το φάκελο κάτω από το κρεβάτι του, όπου το βρήκε κάποιος που καθαρίζει το σπίτι και προσπάθησε να το πουλήσει online.

Ένα ηθοποιός που συμμετέχει στο Rise of Skywalker «δεν πρόκειται να κατονομάσω, θέλω, αλλά δε θα το κάνω» άφησε το σενάριο κάτω από το κρεβάτι του και το βρήκε κάποιος που καθαρίζει το σπίτι του. Εκείνος το έδωσε σε έναν άλλο, ο οποίος προσπάθησε να το πουλήσει στο eBay.

Ευτυχώς, όπως μεταφέρει ο Abrams κάποιος που εργάζεται στη Disney είδε την αγγελία και κατάφερε η εταιρία να το πάρει πριν προλάβει να πουληθεί.

Το Star Wars: The Rise Of Skywalker θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.