Christmas Prince: The Royal Baby | Οι Rose McIver και Ben Lamb ξαναγυρίζουν στην Aldovia (ΒΙΝΤΕΟ)

Και στο 3ο φιλμ εν μέσω γιορτών προσπαθούν να βγουν από μία αναπάντεχη περιπέτεια
22 Νοεμβρίου 2019 09:14
Christmas Prince: The Royal Baby | Οι Rose McIver και Ben Lamb ξαναγυρίζουν στην Aldovia (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ρομαντική-εορταστική κωμωδία Christmas Prince: The Royal Baby του John Schultz, με τον Nathan Atkin να έχει επιμεληθεί το σενάριο με βάση μία πρωτότυπη ιδέα της Karen Schaler, ενώ εδώ στους γνώριμους ρόλους τους ως ‘Βασίλισσα Amber’ και ‘Βασιλιάς Richard’, επανέρχονται αντίστοιχα η Rose McIver και ο Ben Lamb.

Ουσιαστικά  πρόκειται για το 3ο sequel του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise που ξεκίνησε το 2017, συνεχίστηκε το 2018 με το A Christmas Prince: The Royal Wedding, και πλέον εμπλουτίζεται και με ένα ακόμη μέρος.

Η πλοκή μας γυρίζει πίσω στην Aldovia, όπου εν μέσω Χριστουγέννων αναμένεται η γέννηση του μωρού του βασιλικού ζεύγους. Στο μεταξύ, στο παλάτι καταφτάνουν ως καλεσμένοι ευγενείς και ομόλογοί τους από μία μακρινή χώρα. Όπως είθισται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την αναβίωση ενός παλιού εθιμοτυπικού, την συμβολική ανανέωση μίας ιερής ανακωχής. Μα όταν το πολύτιμο έγγραφο της εν λόγω συνθήκης εξαφανίζεται, οι γαλαζοαίματοι μπαίνουν σε επιφυλακή για να λύσουν το μυστήριο, αφού βάσει μίας παλιάς παράδοσης, αν χανόταν κάτι τέτοιο μία κατάρα θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη και την ευημερία στον οίκο τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Alice Krige, Honor Kneafsey, Sarah Douglas, Theo Devaney, Tahirah Sharif και ο Richard Ashton. Τα γυρίσματα του φρέσκου αυτού project έλαβαν χώρα στο Bucharest, της Ρουμανίας.

Το Christmas Prince: The Royal Baby έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: