Spies in Disguise: Οι Will Smith και Tom Holland γίνονται μυστικοί πράκτορες (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το καλό της ανθρωπότητας!
20 Νοεμβρίου 2019 09:28
Spies in Disguise: Οι Will Smith και Tom Holland γίνονται μυστικοί πράκτορες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη μυθοπλασία κινουμένων σχεδίων Spies in Disguise των Nick Bruno και Troy Quane που προχωρούν με αυτό το project στην πρώτη τους σκηνοθετική δουλειά, με βάση το αντίστοιχο μικρού μήκους animated φιλμ Pigeon: Impossible (2009) του Lucas Martell.

Εν προκειμένω, ακούγονται ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Will Smith (The Pursuit of Happyness, Ali) και ο Tom Holland (Spider-Man movies, Avengers films), με τους: Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled και τον Masi Oka να συμπληρώνουν το υπόλοιπο cast.

Εδώ την τιμητική του έχει ένας από τους πιο ικανούς κατασκόπους του πλανήτη, ο ‘Lance Sterling’ (Will Smith) και ο επιστήμονας ‘Walter Beckett’ (Tom Holland), δύο άτομα η μέρα με τη νύχτα! Ο πρώτος είναι ένας άνθρωπος κομψός, και εξωστρεφής που κερδίζει την συμπάθεια και την προσοχή όποιου προσεγγίσει. Ο δεύτερος είναι ένας πιο συνεσταλμένος άνδρας, μία σύγχρονη διάνοια που ναι μεν δεν κάνει εύκολα παρέες αλλά κανείς δεν τον ανταγωνίζεται στην ευστροφία και την ευρηματικότητα! Οι εφευρέσεις του αξιοποιούνται από τον ‘Lance’ στις διάφορες αποστολές που αναλαμβάνει. Εντούτοις, παρά τις διαφορές τους, θα κληθούν να δώσουν τα χέρια και να συνδυάσουν τα ταλέντα τους για χάρη μίας πολύ επισφαλούς κατάστασης που απειλεί να φέρει τον όλεθρο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Spies in Disguise έχει προγραμματιστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την 20th Century FOX στις 25 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: