Red Handed: Ένα αγόρι εξαφανίζεται μυστηριωδώς μέσα σε ένα δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως ένας απ’ τους συγγενείς του ίσως να έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να το βρουν
18 Νοεμβρίου 2019 09:38
Red Handed: Ένα αγόρι εξαφανίζεται μυστηριωδώς μέσα σε ένα δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Red Handed για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Frank Peluso, με τους Michael Biehn, Ryan Carnes, και τον Owen Burke να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει σε τρία αδέρφια τα οποία αφότου δολοφονείται ο πατέρας τους, πηγαίνουν σε ένα ποτάμι στο Oregon για να σκορπίσουν τις στάχτες του. Ωστόσο, κατά την άφιξή τους εκεί ένα από τα παιδιά τους χάνεται. Ο ένας από τους τρεις ήρωες της ιστορίας είχε απαχθεί και εκείνος τριάντα χρόνια πριν όταν είχαν ξαναέρθει με την οικογένειά τους στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά συνέχιζε να απωθεί το περιστατικό αυτό από τη σκέψη του. Σύντομα καθίσταται σαφές ότι προκειμένου να ξαναβρεθεί το αγοράκι θα πρέπει ο ίδιος να σκαλίσει στη θύμησή του σκοτεινές αναμνήσεις που έως τώρα απέφευγε να ανακαλέσει.

Το cast συμπληρώνουν οι: Kenzie Dalton, Rick Salomon, Christian Madsen, Clement von Franckenstein, Jay Seals και η Beth Miller.

Το Red Handed αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 3 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: