Ο Martin Scorsese ήθελε τον Al Pacino σε ταινία του εδώ και 50 χρόνια

“Ο Al ήταν κάτι άπιαστο”
17 Νοεμβρίου 2019 14:42
Ο Martin Scorsese ήθελε τον Al Pacino σε ταινία του εδώ και 50 χρόνια

Ο Martin Scorsese είναι από τους διασημότερους σκηνοθέτες της γενιάς του και μας έχει χαρίσει διάφορα «διαμάντια» όπως είναι το Taxi Driver του 1976 ή το Goodfellas που έκανε πρεμιέρα το 1990. Η πιο πρόσφατη ταινία του είναι το 'The Irishman' (Ο Ιρλανδός) που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Netflix.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cinema Blend, ο Martin σε μια πρόσφατη εκδήλωση του AFI FEST και μέσα από ένα Q&A, συζήτησε για τα πολλά εμπόδια που πέρασαν μαζί με τον Rober De Niro, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τον Ιρλανδό. Εκτός από αυτό, έκανε γνωστό πως για δεκαετίες ήθελε να δουλέψει με τον Al Pacino.

Ήθελα να συνεργαστώ με τον Al Pacino εδώ και πολλά χρόνια. Ο Francis Coppola μου τον γνώρισε το 1970. Τότε ο Νονός 1 και 2 βρισκόταν στη «στρατόσφαιρα». Για εμένα, ο Al ήταν κάτι άπιαστο. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ταινία τη δεκαετία του 1980, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε την κατάλληλη χρηματοδότηση. Τότε ρώτησα τον De Niro: Πως είναι να δουλεύεις με τον Al Pacino; Εκείνος μου απάντησε: “Είναι υπέροχος, θα δεις”.

Τελικά ο Martin Scorsese τα κατάφερε και είχε την «ευκαιρία» να δει πως είναι να δουλεύεις με τον Al Pacino, αφού στον Ιρλανδό «έφερε κοντά» τους δύο θρύλους που πρωταγωνιστούν στο νέο του φιλμ. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Al Pacino, αλλά και ο Robert De Niro έχουν βρεθεί ξανά σε ίδιες ταινίες στο παρελθόν.

Το The Irishman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου.