Νέα Star Wars, Indiana Jones και μπόλικη Marvel - Το πρόγραμμα της Disney μέχρι το 2023 

Η εταιρία ανοίγει τα χαρτιά της

Νέα Star Wars, Indiana Jones και μπόλικη Marvel - Το πρόγραμμα της Disney μέχρι το 2023

Η Walt Disney Studios αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα και τα σχέδιά της για τις επερχόμενες ταινίες της Marvel, της Pixar, αλλά και του Star Wars. Αυτό το χρονοδιάγραμμα αφορά τις κυκλοφορίες ταινιών μέχρι το 2023. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αποτελείται από τα νέα projects που έχουν στα σκαριά η Pixar και η Marvel. Φυσικά, από το «παιχνίδι» δε θα μπορούσε να λείπει ούτε η 20th Century Fox.

Ξεκινώντας, το επερχόμενο prequel του “The Kingsman” αλλάζει ημέρα προβολής και πλέον πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Η επόμενη ταινία του Ben Affleck, “Deep Water”, αναμένεται το Νοέμβριο του 2020, ενώ το “The Last Duel” του Ridley Scott και πρωταγωνιστή πάλι τον Afflect έρχεται την ημέρα των Χριστουγέννων το 2020.

Φυσικά, από το πρόγραμμα της Disney δε θα μπορούσαν να λείπουν οι ταινίες της Marvel. Στο μέλλον πρόκειται να δούμε αρκετές ταινίες της Marvel, τέσσερις ατιτλοφόρητες της Pixar, τρία animated φιλμ της Disney και είκοσι της 20th Century Fox.

Το “Black Widow” πρόκειται να έρθει τον Μάιο του 2020, με το “The Eternals” να ακολουθεί το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Από την άλλη, το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” αναμένεται τον Μάιο του 2021, με το “Thor: Love and Thunder” να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2021. Τέλος, το “Black Panther” θα αργήσει και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως θα έρθουν άλλες πέντε ταινίες της Marvel που για την ώρα έχουν μόνο ημερομηνία κυκλοφορίας και όχι τίτλο. Συγκεκριμένα, μπορούμε να περιμένουμε νέες προσθήκες στο MCU στις 7 Οκτωβρίου 2022, στις 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 5 Μαΐου 2023, στις 28 Ιουλίου 2023 και στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στα σκαριά βρίσκεται μία ταινία του “Indiana Jones” και η οποία αναμένεται να καταφθάσει τον Ιούλιο του 2021. Το νέο δημιούργημα του Steven Spielberg, “West Side Story” θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020.

Τέλος, τα Avatar 2 και 3 αναμένονται το 2021 και 2023 αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και μία νέα ταινία στο σύμπαν του Star Wars, χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για τη νέα τριλογία του Rian Johnson, η οποία πρόκειται να καταφθάσει τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Disney έχει πολλές ταινίες στα σκαριά, εσάς ποια απ’ όλες σας ενδιαφέρει; Πείτε μας στα σχόλια.

0 σχολια