Uncharted: Ο Mark Wahlberg στο cast πλάι στον Tom Holland;

Γνωρίστε τον “Sully”
14 Νοεμβρίου 2019 11:33
Uncharted: Ο Mark Wahlberg στο cast πλάι στον Tom Holland;

Μετά από διάφορα εμπόδια και δυσκολίες, πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted θα καθίσει ο Travis Knight (Bumblebee). Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Rafe Judkings, παρέα με τους Matt Holloway και Art Marcum. Τώρα, το Variety αποκάλυψε και το επόμενο μέλος του cast που θα βρίσκεται στο πλάι του Tom Holland. Ο λόγος γίνεται για τον πασίγνωστο ηθοποιό Mark Wahlberg.

Ο Victor Sullivan (Sully) είναι Αμερικάνος κυνηγός θησαυρών που στα παιχνίδια των Uncharted έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον Drake, καθώς εκτός από μέντοράς του, ήταν πολύ καλός του φίλος, αλλά και «πατέρας» του. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ο Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed, Ted, Boogie Nights) βρίκσεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να υποδυθεί τον Sully στην επερχόμενη ταινία. Αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα, ο Wahlberg ήταν αρχικά να παίξει τον ρόλο του Drake, πριν η ταινία γίνει origin story.

Η ταινία του Uncharted αναμένεται μέσα στο 2020, όπως μεταφέρει το IMDB, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει γιατί βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.