A Beautiful Day In The Neighborhood: Ο Tom Hanks μπαίνει στα παπούτσια του «Mr.Rogers» (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαζί με τον Matthew Rhys ζουν το χρονικό μίας αληθινής φιλίας στη μεγάλη οθόνη
14 Νοεμβρίου 2019 06:43
A Beautiful Day In The Neighborhood: Ο Tom Hanks μπαίνει στα παπούτσια του «Mr.Rogers» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα A Beautiful Day In The Neighborhood της Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?), ένα φιλμ για την ζωή του δημοφιλούς παρουσιαστή Fred Rogers ή αλλιώς «Mr.Rogers» με τον βραβευμένο με Χρυσό Αγαλματίδιο, Tom Hanks να υποδύεται την προσωπικότητα αυτήν.

Η πλοκή εστιάζει στην δυνατή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Fred Rogers (Hanks), τον οικοδεσπότη της επιτυχημένης παιδικής εκπομπής “Mr. Rogers' Neighborhood”, με τον βραβευμένο ρεπόρτερ Tom Junod (Matthew Rhys). Εν προκειμένω, ο συγκεκριμένος κυνικός δημοσιογράφος θα προσπαθήσει να γράψει ένα άρθρο-πορτρέτο για τον παραπάνω αστέρα της τηλεόρασης και σταδιακά μέσω του νέου του γνώριμου θα αρχίσει να αναθεωρεί τις μέχρι πρότινος θέσεις του για ό,τι τον περιβάλλει γύρω του, γενόμενος πιο ανοιχτός απέναντι σε πιο εναλλακτικές όψεις των πραγμάτων.

Οι Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster (Transparent, Beautiful Ruins) υπογράφουν το σενάριο. Στο cast συγκαταλέγεται επίσης ο Chris Cooper (The Town) ως ο πατέρας του Junod.

Οι Marc Turtletaub και Peter Saraf της Big Beach συντονίζουν την παραγωγή από κοινού, μαζί και με τον Youree Henley (The Beguiled, 20th Century Woman).

Το A Beautiful Day In The Neighborhood έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: