The Song of Names: Μία φιλία άφθαρτη στον χρόνο δένει τους Tim Roth και Clive Owen (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώνονται ξανά όπως πρώτα, ακόμη και αν τους χώρισαν χιλιόμετρα και καταστάσεις ζωής
14 Νοεμβρίου 2019 06:12
The Song of Names: Μία φιλία άφθαρτη στον χρόνο δένει τους Tim Roth και Clive Owen (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό δράμα The Song of Names του François Girard (The Red Violin, Boy Choir, Hochelaga, Land of Souls) το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Jeffrey Caine (The Constant Gardener, GoldenEye) με βάση το ομότιτλο μυθιστόρημα του Norman Lebrecht, ενώ οι Tim Roth και Clive Owen πρωταγωνιστούν εν προκειμένω.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο αγόρια, τον ‘Martin’ (Jonah Hauer-King) και τον ‘Dovidi’ (Gerran Howell), με την έννοια της προδοσίας, της συγχώρεσης και της κάθαρσης να διατρέχουν το φιλμ, όπως και οι θύμησες που συνδέονται με το τραύμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Την κινηματογραφική αυτήν αφήγηση συνέχει και η δύναμη της μουσικής που παρέχει όλα εκείνα τα ζωογόνα, δημιουργικά και λυτρωτικά ερεθίσματα τα οποία κάνουν τις οδυνηρές αναμνήσεις πιο υποφερτές. Η ιστορία των κεντρικών δρώντων απλώνεται σε βάθος σχεδόν πέντε δεκαετιών, με τους δυο τους, ενήλικους πια (Roth, Owen) και σε μακρινά μέρη, να ψάχνουν ο ένας τον άλλον από τότε που χωρίστηκαν από παιδιά.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Catherine McCormack, Saul Rubinek, Richard Bremmer, Misha Handley, Luke Doyle, και ο Eddie Izzard.

To The Song of Names έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 25 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: