Skin Walker: Μία γυναίκα αγωνίζεται να κλείσει τις πληγές από το παρελθόν της (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως μία ανατριχιαστική ανακάλυψη την φέρνει και πάλι μπροστά σε αυτό
13 Νοεμβρίου 2019 14:49
Skin Walker: Μία γυναίκα αγωνίζεται να κλείσει τις πληγές από το παρελθόν της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Skin Walker της Calach Films, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Christian Neuman, με την Amber Anderson να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση εστιάζει στην ‘Regine’ (Anderson), μία γυναίκα η εύθραυστη ψυχολογική υγεία της οποίας την ωθεί στο να καταφύγει σε μία άλλη πόλη μακριά από το σκοτεινό επαρχιακό μέρος όπου μεγάλωσε, και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην παιδική της ηλικία. Πασχίζοντας να απαλύνει τον πόνο από το τραύμα που την βασανίζει από παλιά, επιχειρεί να φτιάξει την οικογένεια που ανέκαθεν ήθελε ξεπερνώντας τον τότε χαμό του νεογέννητου αδερφού της, ‘Isaac’ (Luc Schiltz), και την παράνοια που άρχισε να καταλαμβάνει την μητέρα της μετά την υποτιθέμενη απώλεια του παιδιού. Ωστόσο, ένα τραγικό γεγονός, η δολοφονία της γιαγιάς της (Marja-Leena Junker), έρχεται να προστεθεί στην δυσβάσταχτη ζωή της ηρωίδας και να αποκαλύψει ότι ίσως τελικά ο ‘Isaac’ να είναι ζωντανός αλλά πολύ διαφορετικός από αυτό που η ίδια προσδοκούσε.

Το cast του Skin Walker συναπαρτίζουν οι: Udo Kier, Jefferson Hall, Luc Feit, Sophie Mousel, Nicolas Godard και η Sarah Lamesch.