Avengers: Endgame | Διέρρευσε νέα κομμένη σκηνή με τον Tony Stark (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Γνωρίστε την… Morgan Stark
12 Νοεμβρίου 2019 21:18
Avengers: Endgame | Διέρρευσε νέα κομμένη σκηνή με τον Tony Stark (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Το βίντεο δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμο και έχει «κατέβει» από το συγκεκριμένο κανάλι.


Το Avengers: Endgame βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, ως η εμπορικότερη ταινία στην ιστορία του σινεμά, αφού μετράει εισπράξεις που ξεπερνούν τα $2,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ταινία των αδερφών Russo έσπασε όλα τα ταμεία, σημειώνοντας τεράστια ρεκόρ παγκοσμίως για το επικό φινάλε των Εκδικητών. Παρόλο που η διάρκειά της στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν περίπου τρεις ώρες, όπως αποκαλύφθηκε, είχε αρκετές κομμένες σκηνές που δεν τις είδαμε ποτέ.

Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει με το λανσάρισμα του Disney Plus, την streaming υπηρεσία της Disney. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία πριν λίγες ώρες έκανε το ντεμπούτο της στην Αμερική και ταυτόχρονα οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το Avengers: Endgame την ίδια ημέρα. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως η ταινία εμπεριέχει πολλές κομμένες σκηνές.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ENDGAME

Μία από αυτές είναι του Tony Stark με την πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why, Katherine Langford. Τι δουλειά έχει όμως η Hanna Baker; Η σκηνή αυτή διέρρευσε μέσα από το Disney Plus και όπως θα δείτε και εσείς βλέπουμε τον Tony μετά το “snap” που έκανε να βλέπει ένα όραμα με μια κοπέλα. Αυτή η κοπέλα είναι η κόρη του Morgan και τη βλέπει για πρώτη φορά, μεγάλη πια…

Δεν θα σας πούμε περισσότερα, θα σας αφήσουμε να απολαύσετε τη σκηνή από μόνοι σας. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.