Ο Chris Evans απαντά - Θα υποδυθεί ξανά τον Captain America; (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αγαπώ τον χαρακτήρα"
12 Νοεμβρίου 2019 12:25
Ο Chris Evans απαντά - Θα υποδυθεί ξανά τον Captain America; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικοί χαρακτήρες από το Phase 3 του MCU ίσως να μην επιστρέψουν ξανά στη μεγάλη οθόνη για μία πιθανή συνέχεια. Τουλάχιστον όχι όπως τους γνωρίσαμε εμείς μέσα από τις ταινίες Avengers, αλλά και τις δικές τους αποκλειστικές ταινίες. Ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες στο κοινό ήταν ο Captain America, τον οποίο υποδύεται ο Chris Evans. Με το τέλος του Avengers: Endgame να έχει βάλει τελεία στα γεγονότα του Phase 3, δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε ξανά τον χαρακτήρα στις επόμενες ταινίες της Marvel.

Ο διάσημος ηθοποιός που έπαιξε τον Captain America σε έντεκα συνολικά ταινίες, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο Variety’s Actor on Actor, όπου η Scarlett Johansson (Black Widow) τον ρωτάει αν πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο του Captain America. Όπως απάντησε εκείνος, δεν πιστεύει πως θα υποδυθεί ξανά τον Captain America στο Marvel Cinematic Universe, αλλά «ποτέ μη λες ποτέ».

Johansson: Θα επιστρέψεις;
Evans: Που; Στη Marvel; Ποτέ μη λες ποτέ, αγαπώ τον χαρακτήρα, δε ξέρω.

Μετά από περισσότερη πίεση από την Johansson, εκείνος έδωσε μια πιο ειλικρινή απάντηση:

Δεν είναι ούτε εμφατικό όχι, ούτε ένθερμο ναι. Εργάζομαι σε άλλα πράγματα τώρα. Νομίζω πως ο Captain America έχει ολοκληρώσει το ταξίδι του. Αν θα επιστρέψει ο χαρακτήρας δεν μπορεί να γίνει απλά για να «αρπάξουμε χρήματα», δεν μπορεί να γίνει απλά επειδή το θέλει το κοινό. Τι πρόκειται να αποκαλυφθεί; Τι μπορούμε να προσθέσουμε στην ιστορία; Πρέπει να λάβουμε υπόψη πολλά πράγματα.

Η Johansson συμφώνησε πως με την τελευταία Avengers ταινία, η αποστολή του Captain America ολοκληρώθηκε. Εσείς θα θέλατε να δείτε ξανά μία ταινία του Captain America;