MCU: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα επιστρέψουν στις ταινίες μετα τις σειρές του Disney+

Έτοιμοι για το Phase 4;
11 Νοεμβρίου 2019 11:53
MCU: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα επιστρέψουν στις ταινίες μετα τις σειρές του Disney+

Το Disney Plus αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του αύριο για την αγορά της Αμερικής, ωστόσο μερικές πληροφορίες για το MCU έρχονται σιγά σιγά στη δημοσιότητα. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως στο Phase 4 θα δούμε τα: Black Widow, The Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, αλλά και την τρίτη ταινία του Spider-Man.

Ωστόσο, μέσα από το Disney Plus θα δούμε και τηλεοπτικά σόου, όπως τα SHE-HULK, Ms. Marvel και Moon Knight που πρόκειται να συμβαδίζουν με τις ταινίες του MCU. Το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige, προέβη σε μερικές δηλώσεις σχετικά με τους αγαπημένους υπερήρωες. Ο Feige είναι πλέον πολύ απασχολημένος με το Phase 4 και μεταφέρει πως οι οπαδοί του MCU θα πρέπει να παρακολουθήσουν και τις σειρές για να καταλάβουν πλήρως τις ταινίες που θα έρθουν μελλοντικά.

Μέσα από το The Hollywood Reporter, ο Feige επιβεβαιώνει πως και οι τρεις χαρακτήρες από τις παραπάνω σειρές (Ms. Marvel, She-Hulk και Moon Knight) θα εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη μέσα από τις ταινίες του MCU, μετά από το ντεμπούτο τους στο Disney Plus, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ξεκάθαρα αν θα έρθουν στο πλαίσιο του Phase 4 ή στο Phase 5. Προφανώς πολλοί περίμεναν πως θα πραγματοποιηθεί αυτό το crossover, αλλά πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ωστόσο, δε θα είναι μόνο αυτές οι σειρές που επιφυλάσσει το Disney Plus, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί τα: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If... και το Hawkeye.

Το Disney Plus αναμένεται για την αγορά της Αμερικής αύριο, 12 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα γίνει διαθέσιμη η streaming υπηρεσία της Disney.