Joker: Πλησιάζει το $1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office

To Terminator: Dark Fate συνεχίζει τη χλιαρή πορεία
11 Νοεμβρίου 2019 10:35
Joker: Πλησιάζει το $1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office

Το Joker έκανε την πρεμιέρα του πριν από περίπου ενάμιση μήνα και φαίνεται να συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία. Συγκεκριμένα, το φιλμ του Todd Phillips με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix πλησιάζει το $1 δισεκατομμύριο σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office. Η ταινία κατάφερε και γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με $2.51 εκατομμύρια αυτή την Παρασκευή, ξεπερνώντας συνολικά τα $306 εκατομμύρια για την αγορά της Αμερικής. Ωστόσο, το Joker κοντεύει να σπάσει το φράγμα του $1 δισεκατομμυρίου, αφού έχει φτάσει πλέον τα $958. εκατομμύρια παγκοσμίως.

Από την άλλη, το Terminator: Dark Fate με τον Arnold Schwarzenegger και την Linda Hamilton συνεχίζει τη χλιαρή του πορεία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, αφού κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της Paramount με μόλις $2.8 εκατομμύρια στην Αμερική, 73% λιγότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Parasite, η κορεάτικη ταινία του Joon-ho Bong με τους Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo και Woo-sik Choi, σημειώνει μια εξαιρετική πορεία στην Αμερική, κάτι που είναι σπάνιο, καθώς το φιλμ δεν είναι καν στα αγγλικά. Συγκεκριμένα, το Parasite κατάφερε το ποσό των $11.2 εκατομμυρίων για τη Βόρεια Αμερική και τα $106.7 εκατομμύρια παγκοσμίως. Τέλος, το Maleficent: Mistress of Evil της Disney έχει ξεπεράσει πλέον τα $400 εκατομμύρια.