Wendy: Η Γουέντι διηγείται από την σκοπιά της την ιστορία του Πίτερ Παν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μέσα από τα δικά της μάτια βλέπουμε το αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ!
08 Νοεμβρίου 2019 12:10
Wendy: Η Γουέντι διηγείται από την σκοπιά της την ιστορία του Πίτερ Παν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Fox Searchlight Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα φαντασίας Wendy για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Benh Zeitlin υπογράφοντας και το σενάριο μαζί με την αδερφή του, Eliza Zeitlin, ενώ εδώ πρωταγωνιστούν οι Devin France, Shay Walker, Stephanie Lynn Wilson, και ο Tommie Lynn Milazzo.

Το εν λόγω έργο προσεγγίζει μέσα από μία αλλιώτικη εκδοχή το κλασικό παραμύθι Peter Pan του Σκωτσέζου λογοτέχνη και θεατρικού συγγραφέα J. M. Barrie.

Μεταφερόμαστε λοιπόν, σε ένα μυστηριώδες νησί όπου έννοιες όπως ο χρόνος και το γήρας δεν έχουν καμία σημασία γιατί πρακτικά δεν υφίσταται τίποτε από αυτά. Στο ασυνήθιστο αυτό μέρος χάνεται η ‘Wendy’ (France) που καλείται να παλέψει σκληρά για να σώσει την οικογένειά της, και να διατηρήσει το ελεύθερο, ανυπότακτο και ζωογόνο πνεύμα της αλλά και των παιδιών που ζουν εκεί αγωνίζομενα να ξεφύγουν από την παγίδα του να μεγαλώσουν.

Το Wendy έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: