Οι Star Wars ταινίες "παγώνουν" για λίγο καιρό - Έρχονται όμως περισσότερες σειρές

Αποκαλύφθηκε από τον CEO της Disney
08 Νοεμβρίου 2019 11:49
Οι Star Wars ταινίες "παγώνουν" για λίγο καιρό - Έρχονται όμως περισσότερες σειρές

Με το Star Wars: The Rise of Skywalker να αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα, ανακοινώθηκαν τα επόμενα σχέδια της Disney για το διάσημο franchise. Όπως αποκαλύφθηκε και επίσημα, η εταιρία σκοπεύει να σταματήσει τις ταινίες για λίγο καιρό και θα επικεντρωθεί στις σειρές που θα καταφθάσουν στο Disney Plus.

Με το The Mandalorian να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, ο CEO της Disney, Bob Iger, μίλησε για το μέλλον των Star Wars. Όπως αποκάλυψε οι ταινίες θα σταματήσουν για αρκετό καιρό μετά το φινάλε του The Rise of Skywalker.

Παρόλο που γνωρίζουμε πως μια νέα τριλογία από τον Rian Johnson βρίσκεται στα σκαριά, δε δόθηκαν ποτέ λεπτομέρειες για το πότε αναμένεται να τη δούμε. Ωστόσο, μέσα από το Disney Plus οι fans του Star Wars θα μπορούν να ζήσουν νέες περιπέτειες με το Mandalorian, με την επιστροφή του Star Wars: The Clone Wars και την σειρά του Obi-Wan Kenobi με τον Ewan McGregor. Τέλος, ο Iger μεταφέρει πως προετοιμάζονται πολλά σόου για την streaming υπηρεσία της Disney που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.