Marvel: Δεκαπέντε σκηνές από τις ταινίες που δεν ξέραμε ότι ήταν CGI (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τις οποίες πλέον θα βλέπετε με "άλλο μάτι"
07 Νοεμβρίου 2019 14:35
Marvel: Δεκαπέντε σκηνές από τις ταινίες που δεν ξέραμε ότι ήταν CGI (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ταινίες της Marvel τα τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, αφού εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις νέες περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων, με το Avengers: Endgame να σηματοδοτεί το μεγάλο φινάλε της τρίτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος. Κάποιοι υπερήρωες πρόκειται να συνεχίσουν, ενώ άλλοι νέοι πρόκειται να πάρουν την σκυτάλη για το Phase 4.

Το CBR, μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που μπορεί να δείτε όσο περιμένετε την άφιξη της τέταρτης φάσης. Συγκεκριμένα, το βίντεο παρουσιάζει δεκαπέντε σκηνές από τις διάσημες ταινίες της Marvel που κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζατε πως ήταν CGI. Μάλιστα, επισημαίνεται πως σχεδόν σε όλες τις ταινίες χρειάστηκε πολύ καλό μακιγιάζ και CGI, διότι βλέπουμε μέχρι και χαρακτήρες που χρειάζεται να γυρίσουν «πίσω στο χρόνο». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Kurt Russell, ο οποίος έπρεπε να γυρίσει μερικές σκηνές στη δεκαετία του 90 στο Guardians of the Galaxy: Vol. 2.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δείτε το βίντεο παρακάτω, από δω και πέρα θα βλέπετε μερικές σκηνές από τις αγαπημένες ταινίες της Marvel με άλλο μάτι.