The Banker | Οι Samuel L. Jackson και Anthony Mackie τολμούν δυναμικά στο επιχειρείν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και δικαιώνονται πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα και τις προκαταλήψεις του καιρού τους
05 Νοεμβρίου 2019 11:23
The Banker | Οι Samuel L. Jackson και Anthony Mackie τολμούν δυναμικά στο επιχειρείν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ιστορικό δράμα The Banker του George Nolfi, σε σενάριο του ίδιου και των Brad Kane και Niceole R. Levy, με τους Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, και τον Nicholas Hoult να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Το εν λόγω φιλμ εστιάζει σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, και συγκεκριμένα στους δύο πρώτους Αφροαμερικανούς τραπεζίτες των Η.Π.Α., τον Bernard Garrett (Mackie) και τον Joe Morris (Jackson). Οι άνδρες αυτοί κατά την ταραχώδη δεκαετία του 1950 προσπάθησαν να υπερπηδήσουν τις φυλετικές διακρίσεις και τις ανισότητες του καιρού τους και πήραν το ρίσκο να εγκαθιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προσλαμβάνοντας μάλιστα ως υπάλληλο έναν λευκό, τον Matt Steiner (Hoult) τον οποίο μάλιστα τον εκπαίδευσαν κατάλληλα ώστε να διευθύνει τις δραστηριότητές της αυτοκρατορίας τους ενώ οι ίδιοι παρίσταναν ο ένας τον επιστάτη και ο άλλος τον σοφέρ του.

Το τολμηρό αυτό δίδυμο κατάφερε να αναδειχθεί στους πιο ισχυρούς και δημοφιλείς παράγοντες της αγοράς ακινήτων στη χώρα, με τον Steiner να είναι ο έμπιστός τους, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι άδικες συμπεριφορές εις βάρος τους έπειτα από την αποκάλυψη της αλήθειας για την συνταγή της επιτυχίας τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Nia Long, Jessie Usher, Colm Meaney, Scott Daniel Johnson, Taylor Black και ο Michael Harney.

Αφότου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο AFI Fest στις 21 Νοεμβρίου του 2019, το The Banker αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές στις 6 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ στο AppleTV+ θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: