Jumanji: The Next Level: Η κομπανία των The Rock και Jack Black είναι πάλι επί ποδός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και απαρτία θα αγωνιστούν να φτάσουν στο τέρμα του πιο ζόρικου παιχνιδιού του κόσμου
01 Νοεμβρίου 2019 10:56
Jumanji: The Next Level: Η κομπανία των The Rock και Jack Black είναι πάλι επί ποδός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την περιπέτεια Jumanji: The Next Level του Jake Kasdan, το 4ο κεφάλαιο στο διάσημο κινηματογραφικό franchise, με τους Scott Rosenberg και Jeff Pinkner να υπογράφουν εδώ το σενάριο, και με τους Dwayne Johnson (Rampage), Jack Black (The House with a Clock in its Walls), Kevin Hart (The Secret Life of Pets 2) και την Karen Gillan (Avengers: Infinity War) να επανέρχονται δριμύτεροι στο κύριο cast.

Η όλη πλοκή εστιάζει φυσικά στην γνώριμη παρέα ηρώων που επιστρέφουν για να ζήσουν καινούργια σκηνικά με δύσκολες δοκιμασίες αλλά και με πολλά ευτράπελα. Θα ξαναβρεθούν λοιπόν, στο ‘Jumanji’ για να σώσουν έναν δικό τους που κινδυνεύει ενώ θα διαπιστώσουν ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε που έφυγαν! Οι παίχτες θα πρέπει πια να διασχίσουν ερήμους και να ανέβουν ακόμη και σε χιονισμένες βουνοκορφές, μέρη και περάσματα που δεν είχαν καν φανταστεί ότι υπήρχαν σαν πίστες, και όλα αυτά προκειμένου να γλιτώσουν και να βγάλουν ζωντανοί το παιχνίδι μέχρι τέλους.

Παίζουν επιπλέον οι: Alex Wolff (Hereditary), Madison Iseman (Goosebumps 2: Haunted Halloween), Ser’Darius Blain (Charmed), Morgan Turner (Wonderstruck), Nick Jonas (Chaos Walking), Rhys Darby (A Series of Unfortunate Events), και ο Colin Hanks (King Kong). Στις φρέσκιες αφίξεις συγκαταλέγονται οι: Danny DeVito (Dumbo), Awkwafina (Crazy Rich Asians), Danny Glover (Sorry to Bother You) και η Dania Ramirez (Tell Me A Story).

Το Jumanji: The Next Level έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: