The Kindness of Strangers: Μία μητέρα με τα παιδιά της ψάχνει ένα ασφαλές καταφύγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σύντομα βρίσκει υποστήριξη και ζεστασιά σε ανέλπιστους φίλους και στον έρωτα
31 Οκτωβρίου 2019 07:06
The Kindness of Strangers: Μία μητέρα με τα παιδιά της ψάχνει ένα ασφαλές καταφύγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο κοινωνικορομαντικό δράμα The Kindness of Strangers την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει η Lone Scherfig (An Education, Italian for Beginners, Their Finest), με πρωταγωνιστές τους Andrea Riseborough, Zoe Kazan, Tahar Rahim και τον Bill Nighy.

Το εν λόγω έργο που προβλήθηκε και στο φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου μας διηγείται μία ιδιαίτερη μοντέρνα ιστορία για την αγάπη, την ελπίδα, και την εξιλέωση με φόντο την Νέα Υόρκη. Μία νέα μητέρα, η ‘Clara’ (Kazan) καταφεύγει εκεί με τους δύο γιους της για να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της. Όταν το αυτοκίνητό της καταλήγει σε μία μάντρα, εκείνη και τα παιδιά της καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις ενώ είναι στον δρόμο. Κάπου αλλού στην πόλη, ένας πρώην μικροαπατεώνας, ο 'Marc’ (Rahim) προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα διευθύνοντας ένα ρωσικό εστιατόριο για λογαριασμό ενός ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη, του ‘Timofey’ (Nighy).

Στο μεταξύ η ‘Clara’ θα βρει δύο απίθανους φίλους που θα την βοηθήσουν να μείνει σε ένα ασφαλές μέρος με την οικογένειά της. Η ‘Alice’ (Riseborough),  μία ευγενική νοσηλεύτρια με ομάδα αυτοβοήθειας στην ενορία της γειτονιάς της, και ο ‘Jeff’ (Landry-Jones), ένας άνδρας με πρόβλημα διαχείρισης θυμού, θα οδηγήσουν τους νέους τους γνώριμους στο εστιατόριο του ‘Mark’. Μέσα από πολύ περίεργες συμπτώσεις και την καλοσύνη αυτών των ξένων, η ‘Clara’ και ο ‘Mark’ θα έρθουν πιο κοντά, και θα ανακαλύψουν ότι είναι στο χέρι τους να πάρουν τον δρόμο της απελευθέρωσης από το παρελθόν τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Caleb Landry Jones, Jay Baruchel, David Dencik, Lisa Codrington, Daniel Kash, Esben Smed και ο Jack Fulton.

Το The Kindness of Strangers αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: