Στο ‘The King’ ο Timothée Chalamet φοράει το στέμμα του βασιλιά Ερρίκου Ε’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και είναι έτοιμος να δώσει την δική του σκληρή μάχη επικράτησης
30 Οκτωβρίου 2019 16:48
Στο ‘The King’ ο Timothée Chalamet φοράει το στέμμα του βασιλιά Ερρίκου Ε’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα εποχής The King του David Michôd ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Joel Edgerton που αναλαμβάνει υποστηρικτικό ρόλο εδώ, δίπλα στον υποψήφιο για Όσκαρ πρωταγωνιστή του Call Me by Your Name, Timothée Chalamet (Beautiful Boy, Ladybird).

Η ταινία που προβλήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας, εμπνέεται και από το αντίστοιχο έργο του William Shakespeare που αφορά τον πρίγκιπα ‘Hal’, και μετέπειτα βασιλιά της Αγγλίας, τον Ερρίκο Ε’, (Chalamet) ο οποίος ανήλθε στον θρόνο μετά και από τον πρόωρο θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του πριν τη στέψη.

Ο νεαρός μονάρχης ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας στα τέλη του 1300 μ.Χ, ένα διάστημα αρκετά αβέβαιο για την Αγγλία αφού ο πόλεμος με την Γαλλία ήταν προ των πυλών και το κράτος ταλανιζόταν από πολλά εσωτερικά προβλήματα. Όλως περιέργως, η ιστορική αυτή φιγούρα κατόρθωσε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις προκλήσεις που ορθώνονταν στο διάβα του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Sean Harris, Lily-Rose Depp, Robert Pattinson, και ο Ben Mendelsohn.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται η Plan B του Brad Pitt, οι Dede Gardner, Jeremy Kleiner και η Liz Watts. 

Το The King αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα του Netflix την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: