Little Joe: Μία ειδικός γενετικής νομίζει ότι έχει φτιάξει το τέλειο είδος φυτού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήπως όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι;
30 Οκτωβρίου 2019 16:38
Little Joe: Μία ειδικός γενετικής νομίζει ότι έχει φτιάξει το τέλειο είδος φυτού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Little Joe της Jessica Hausner, το οποίο διαγωνίστηκε για τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, με την πρωταγωνίστριά του, Emily Beecham να αποσπά το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ερμηνεία της αυτή.

Το σενάριο υπογράφει η ίδια η δημιουργός μαζί και με την Géraldine Bajard. Η πλοκή εστιάζει σε μία ανύπαντρη μητέρα και επιστήμονα, την ‘Alice’ (Beecham), η οποία είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο αντικείμενό της να δημιουργεί νέα είδη φυτών για λογαριασμό μίας επιχείρησης. Η γυναίκα έχει φτιάξει ένα πολύ ιδιαίτερο πορφυρό λουλούδι, γενετικά τροποποιημένο, ξεχωριστό όχι μόνο για την ομορφιά του αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Αν η εν λόγω ποικιλία διατηρείται σε περιβάλλον με την ιδανική θερμοκρασία, την κατάλληλη φροντίδα και κάποιον να του μιλάει σε καθημερινή βάση, μπορεί να κάνει χαρούμενο όποιον το έχει. Παρά την πολιτική της εταιρείας, η ‘Alice’ παίρνει στο σπίτι μία τέτοια γλάστρα σαν δώρο για τον έφηβο γιο της, ‘Joe’ (Kit Connor). Δίνουν στο φυτό το όνομα «Little Joe», αλλά όσο αυτό μεγαλώνει άλλο τόσο επιβεβαιώνεται η μικρή υποψία της ηρωίδας ότι το δημιούργημά της αυτό μπορεί εν τέλει και να μην είναι τόσο ευεργετικό και αθώο όσο θέλουν να πιστεύουν.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ben Whishaw, Kerry Fox, David Wilmot, Phénix Brossard, Leanne Best και ο Andrew Rajan.

To Little Joe αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: