Mob Town: Η πιο μεγάλη σύναξη μαφιόζων φτάνει στο σινεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υπογραφή του Danny A. Abeckaser
28 Οκτωβρίου 2019 15:41
Mob Town: Η πιο μεγάλη σύναξη μαφιόζων φτάνει στο σινεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο γκανγκστερικό θρίλερ περιόδου Mob Town για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Danny A. Abeckaser, με σεναριογράφους τους Jon Carlo και Joe Gilford, ενώ οι David Arquette, Robert Davi και P.J. Byrne ηγούνται του cast.

Η πλοκή τοποθετείται χρονικά εν έτει 1957 στο Apalachin, στη Νέα Υόρκη, και αφορά την συνάντηση των πιο διαβόητων αφεντικών της μαφίας στην περιοχή. Η συγκέντρωση αυτήν έγινε με επικεφαλής τον Vito Genovese (Davi), ο οποίος κάλεσε απ’ όλη τη χώρα πενήντα αρχηγούς του οργανωμένου εγκλήματος να συζητήσουν για τα επόμενα σχέδια επέκτασής τους. Ωστόσο, τα πλάνα τους ανατρέπονται όταν ο τοπικός αστυνομικός Ed Crolawell (Arquette) μαθαίνει τί καταστρώνουν και βάζει σε εφαρμογή μία επιχείρηση που θα ρίξει φως σε ό,τι έχουν σκοπό να κάνουν. Η προσπάθειά του φέρνει ριζικές αλλαγές στο κομμάτι επιβολής του Νόμου και αποκαλύπτει στην κοινή γνώμη το καθεστώς διαφθοράς και παρανομίας που στόχευαν να ενισχύσουν εκ νέου οι παραπάνω παράγοντες του υποκόσμου.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Jamie-Lynn Sigler, Jennifer Esposito, Gino Cafarelli, Sasha Feldman, και ο Anthony DeSando.

Το Mob Town έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: