The Aeronauts: Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones γίνονται δύο γενναίοι εξερευνητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ανεβαίνοντας πιο ψηλά από ποτέ στον ουρανό, απογειώνονται και στη συνείδηση του κόσμου
25 Οκτωβρίου 2019 13:59
The Aeronauts: Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones γίνονται δύο γενναίοι εξερευνητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το υποβλητικό βιογραφικό φιλμ-περιπέτεια The Aeronauts του Tom Harper (Peaky Blinders, War & Peace), με τον βραβευμένο με Χρυσό Αγαλματίδιο, Eddie Redmayne (The Theory of Everything) και την Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) να συναντιούνται και πάλι ως ζευγάρι στο κινηματογραφικό πλατό μετά την Θεωρία των Πάντων.

Το σενάριο εν προκειμένω επιμελήθηκε ο Jack Thorne (Wonder, How I Live Now), ενώ τις διαδικασίες παραγωγής επιβλέπουν ο David Hoberman και ο Todd Lieberman της Mandeville Films.

Οι παραπάνω δημοφιλείς ηθοποιοί ενσαρκώνουν δύο φυσιογνωμίες που υποτίθεται έγραψαν μαζί ιστορία, την Amelia Wren (Jones), την χειρίστρια ενός αερόστατου, και τον επιστήμονα James Glaisher (Redmayne), οι οποίοι εν έτει 1862 πραγματοποίησαν κάτι ακατόρθωτο για την εποχή τους, ένα ταξίδι σε ανώτερα επίπεδα της ατμόσφαιρας με αερόστατο. Οι δύο αυτοί πρωτοπόροι φιλοδόξησαν να προχωρήσουν σε ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα και έμειναν στην Ιστορία, συμβάλλοντας παράλληλα στην επιστημονική έρευνα του συγκεκριμένου πεδίου.

Η αυλαία για το The Aeronauts ανοίγει στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019, και από τις 20 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: