Star Wars: Ακόμα υπό ανάπτυξη η τριλογία ταινίων του Rian Johnson

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο σκηνοθέτης του The Last Jedi
24 Οκτωβρίου 2019 11:57
Star Wars: Ακόμα υπό ανάπτυξη η τριλογία ταινίων του Rian Johnson

Τον Νοέμβριο του 2017 είχε ανακοινωθεί πως μια νέα τριλογία Star Wars ταινιών βρίσκεται στα σκαριά, δια χειρός Rian Johnson, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν το Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi. Σε αυτή τη νέα τριλογία θα επέστρεφε αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του πρώτου φιλμ, ενώ θα έγραφε και το σενάριο για την πρώτη ταινία. Από τότε επικρατεί σιγή ιχθύος, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί τίποτα περισσότερο.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “κόκκινο χαλί” είχε ερωτηθεί για την επερχόμενη τριλογία του και εκείνος είχε απαντήσει χαρακτηριστικά «θα ήμουν ενθουσιασμένος αν συμβεί». Η απάντηση αυτή σίγουρα άφηνε μερικές υπόνοιες και πολλοί αναρωτήθηκαν αν πράγματι θα έρθει η νέα τριλογία ταινιών.

Τώρα, αυτό έρχεται και το διαψεύδει ο ίδιος ο Johnson, καθώς μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Etonline για την επερχόμενή του ταινία Knives Out, ερωτήθηκε -όπως ήταν φυσικό κι επόμενο- για την επερχόμενη τριλογία, αλλά και για την απάντηση που είχε δώσει τότε.

Φαίνεται πως η νέα τριλογία του Star Wars βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, καθώς όπως μεταφέρει εξακολουθεί να δουλεύει με την Lucasfilm και βρίσκεται σε συζητήσεις κι έτσι έβαλε ένα τέλος στις αμφιβολίες, αλλά και στην απάντησή του περί «αν συμβεί». Συγκεκριμένα, στη νέα του συνέντευξη δήλωσε:

Είπα "αν συμβεί"; Θεέ μου! Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες, αλλά δουλεύω με την Lucasfilm και βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το τι πρόκειται να κάνουμε.

Για την ώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Star Wars: The Rise of Skywalker του J.J. Abrams. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer της ταινίας.