Jason Momoa: Το Aquaman 2 θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρώτο

Φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένος ο «Arthur Curry»
23 Οκτωβρίου 2019 12:30
Jason Momoa: Το Aquaman 2 θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρώτο

Ο Aquaman έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με την ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice το 2016, ενώ τον είδαμε και ένα χρόνο αργότερα στο Justice League. Το 2018 ο Jason Momoa επέστρεψε με τη δική του αποκλειστική ταινία, ενσαρκώνοντας ξανά τον Arthur Curry και σημειώνοντας μια εξαιρετική επιτυχία στο παγκόσμιο box office, αφού κατάφερε να «γεμίσει» με περισσότερα από $1 δισεκατομμύρια δολάρια τα ταμεία της Warner Bros. και της DC.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του στο Entertainment Tonight, για την επερχόμενη σειρά του Apple TV+, έδειχνε αρκετά ενθουσιασμένος για το Aquaman 2. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η δεύτερη ταινία θα είναι “πολύ μεγαλύτερη” από την πρώτη, καθώς θα έχει περισσότερα να δείξει σε πολλά επίπεδα. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ο James Wan θα έχει και στη δεύτερη ταινία το ρόλο του σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο έχει  αναλάβει ξανά ο David Leslie Johnson-McGoldrick.

Θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή για να μάθουμε τι μπορεί να εννοεί με το "μεγαλύτερη" ο Momoa, καθώς το Aquaman 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2022.