Η Cardi B στο Fast & Furious 9 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε από τον Vin Diesel
23 Οκτωβρίου 2019 11:22
Η Cardi B στο Fast & Furious 9 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Fast & Furious 9 της Universal Pictures αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του την επόμενη χρονιά και σιγά σιγά αποκαλύπτεται όλο το cast που θα πλαισιώνει την ταινία. Εκτός από τα γνώριμα πρόσωπα όπως είναι ο Vin Diesel, αλλά και ο John Cena, στο πλευρό τους όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικές ώρες θα βρίσκεται και η γνωστή τραγουδίστρια Cardi B, σε άγνωστο ρόλο μέχρι στιγμής. Αυτή η είδηση έρχεται απευθείας από τον Vin Diesel, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με εκείνη από τα γυρίσματα.

Στην ανάρτηση αυτή η τραγουδίστριά τόνισε:

Είμαι κουρασμένη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά πιστεύω πως το Fast & Furious 9 θα είναι το καλύτερο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Vin Diesel:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on Oct 22, 2019 at 10:53am PDT

Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα πως ο Ozuna, ένας από τους ανερχόμενους αστέρες της latin μουσικής, είχε ενταχθεί και εκείνος στο cast για να συμμετάσχει στο soundtrack της ταινίας. Στη σκηνοθετική καρέκλα επιστρέφει μετά το Fast & Furious 6, ο Justin Lin, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Dan Casey. Να σας υπενθυμίσουμε πως ούτε ο Dwayne Johnson, αλλά ούτε και ο Jason Statham θα συμμετέχουν στην ένατη ταινία, αφού πρόσφατα τους είδαμε μαζί στο spinoff Hobbs and Shaw.

Το Fast & Furious 9 αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2020.