I See You: Η εξαφάνιση ενός παιδιού θα φέρει τα πάνω κάτω σε μία μικρή πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα δώσει το έναυσμα για την εξαπόλυση του απόλυτου κακού ειδικά σε ένα σπίτι
23 Οκτωβρίου 2019 10:54
I See You: Η εξαφάνιση ενός παιδιού θα φέρει τα πάνω κάτω σε μία μικρή πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ I See You, την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Adam Randall, με τον Devon Graye να υπογράφει εν προκειμένω το σενάριο, ενώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Helen Hunt, Jon Tenney, και τον Judah Lewis.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται σε μία γραφική, ήσυχη επαρχιακή πόλη με όμορφες συνοικίες. Από εκεί, χάνονται τα ίχνη ενός δωδεκάχρονου αγοριού, του ‘Justin Whitter’ (Riley Caya). Ο ‘Greg Harper’ (Tenney), επικεφαλής των ερευνών που ξεκινούν, παλεύει να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει το γεγονός αυτό, και παράλληλα επαναφέρει στο προσκήνιο μία παρόμοια υπόθεση εξαφάνισης, την ίδια ώρα που η πίεση των ενδοοικογενειακών του προβλημάτων ολοένα και αυξάνεται. Προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να συγχωρήσει την απιστία της συζύγου του, ‘Jackie’ (Hunt), κάνει ό,τι μπορεί για να βρει ξανά τις ισορροπίες του σε δουλειά και σπίτι.

Οι ενοχές της γυναίκας μέρα με την μέρα την κατατρύχουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να θολώνουν την κρίση της ώστε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Εντούτοις, η κατάσταση θα επιδεινωθεί όταν μία μοχθηρή παρουσία κάνει την εμφάνισή της στην κατοικία των ηρώων, βάζοντας τον μικρό τους γιο, ‘Connor’ (Lewis) σε θανάσιμο κίνδυνο. Ένα αναπάντεχο δυσάρεστο συμβάν θα σημάνει την αρχή για μία σειρά από μακάβριες αποκαλύψεις και την σκληρή αλήθεια που κρύβεται πίσω από το γενεαλογικό δέντρο των ‘Harper’.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Owen Teague, Libe Barer, Gregory Alan Williams και η Erika Alexander.

Το I See You αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: