Crown Vic: Μία κούρσα-πρόκληση ξεκινάει για δύο αστυνόμους στους δρόμους του L.A. (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους απέναντι σε πολλά μέτωπα
22 Οκτωβρίου 2019 14:48
Crown Vic: Μία κούρσα-πρόκληση ξεκινάει για δύο αστυνόμους στους δρόμους του L.A. (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκε επίσημο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ μυστηρίου Crown Vic, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Joel Souza με πρωταγωνιστές τους Thomas Jane (The Mist) και Luke Kleintank (Man in the High Castle).

Η πλοκή εστιάζει σε μία πολύ επικίνδυνη νύχτα που θα έχουν ένας βετεράνος αστυνομικός εν ονόματι ‘Ray Mandel’ (Thomas Jane) και ο φιλόδοξος εκπαιδευόμενός του, ‘Nick Holland’ (Kleintank ), έχοντας βάρδια στο αστυνομικό Τμήμα του Los Angeles, Olympic Division. Οι άνδρες αυτοί θα ξεκινήσουν μία περιπολία στους δρόμους της πόλης όπου δύο κατά συρροή δολοφόνοι αστυνομικών κυκλοφορούν ελεύθεροι και αναζητούν το επόμενο θύμα τους.

Μεταξύ άλλων όμως, οι ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν και τον ‘Jack VanZandt’ (Josh Hopkins), έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα ζητήσει να πάρει εκδίκηση. Καθώς πέφτει το σκοτάδι ο ‘Mandel’ και ο ‘Holland’ αναζητούν απελπισμένα ένα αγνοούμενο κορίτσι δίνοντας μάχη τόσο με τον χρόνο όσο και με τους αντιπάλους τους σε μία διαδρομή στην άσφαλτο γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: David Krumholtz, Bridget Moynahan, Emma Ishta, Scottie Thompson και ο Devon Werkheiser.

Το Crown Vic αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: