Σαρώνει το Rise of Skywalker στις προ-παραγγελίες εισιτηρίων - Για την ώρα μπροστά από το Avengers Endgame

Οι fans ανυπομονούν για το τελευταίο κεφάλαιο του Skywalker Saga
22 Οκτωβρίου 2019 11:33
Σαρώνει το Rise of Skywalker στις προ-παραγγελίες εισιτηρίων - Για την ώρα μπροστά από το Avengers Endgame

Η επίσημη πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of Skywalker πλησιάζει και πριν από λίγες ώρες η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο trailer της ταινίας, στο οποίο παίρνουμε μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Με τις προ-παραγγελίες εισιτηρίων να έχουν πλέον ξεκινήσει, φαίνεται πως οι λάτρεις του Star Wars του αδημονούν για το ένατο κεφάλαιο που θα ολοκληρώσει το Skywalker Saga.

Όπως αποκαλύφθηκε, μέχρι στιγμής η πορεία του Rise of Skywalker ξεπερνά την σαρωτική αρχή που είχε σημειώσει το Avengers: Endgame. Συγκεκριμένα, η νέα Star Wars ταινία έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα εισιτήρια στην πρώτη ώρα της προπώλησης, σε μία από τις πιο διάσημες third-party πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων της Αμερικής, το Atomtickets. Αναλυτικότερα, το Star Wars πούλησε 45% περισσότερα εισιτήρια σε σύγκριση με αυτά που είχαν πουληθεί στην πρώτη ώρα της προπώλησης για το Endgame στην ίδια πλατφόρμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet:

Φυσικά, πρόκειται για μόνο μια πηγή, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις συνολικές πωλήσεις εισητηριών, ωστόσο το Rise of the Skywalker φαίνεται να είχε θετικό ξεκίνημα.

Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου του 2019.