Τέλος ο Jared Leto ως Joker; – Ήθελε να σταματήσει την ταινία του Phoenix

Απογοητευμένος φαίνεται να είναι ο ηθοποιός
22 Οκτωβρίου 2019 11:06
Τέλος ο Jared Leto ως Joker; – Ήθελε να σταματήσει την ταινία του Phoenix

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ο Jared Leto  δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Joker του Joaquin Phoenix. Συγκεκριμένα, ανώνυμες πηγές μεταφέρουν στο μέσο πως ο Leto ήταν τόσο εκνευρισμένος που η Warner Bros. προχωρούσε με τη νέα Joker ταινία υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Todd Phillips που προσπάθησε να τη σαμποτάρει στα πρωταρχικά της στάδια.

Αναλυτικότερα, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έμαθε για την ταινία του Todd Phillips, ζήτησε από τον manager του, Irving Azoff, να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της μητρικής εταιρίας της Warner Bros. Απώτερος στόχος του ήταν να ακυρωθεί το project. Ο Azoff και ο Leto πλέον έχουν σταματήσει τη συνεργασία τους. Και οι δύο αρνήθηκαν να σχολιάσουν κάτι περεταίρω.

Ο Jared Leto που έπαιξε τον Joker στο Suicide Squad του 2016 πίστευε πως η Warner θα του έδινε μια δική του solo Joker ταινία. Αντιθέτως, η εταιρία έδωσε το πράσινο φως στην εκδοχή του Phillips με τον Joaquin Phoenix. Το THR επισημαίνει πως η Warner πίστευε πως το project θα ήταν μικρό και τρομοκρατημένη από τον σκοτεινό τόνο του, έδωσε μικρό budget, με πολλά στελέχη να πιστεύουν ότι αυτό θα σταματήσει τον Phillips. Παράλληλα, ο Leto ήταν απογοητευμένος και από το πόσες λίγες σκηνές του κατέληξαν εν τέλει στο Suicide Squad. Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ερμηνεία του, αφού στο final cut της ταινίας βλέπουμε τον Joker μόλις για δέκα λεπτά.

Τέλος, το μέσο μεταφέρει πως πιθανότατα ο Leto δεν θα παίξει ξανά τον Joker. Δεν θα ενσαρκώσει ξανά στο ρόλο του ούτε στο επερχόμενο Birds of Prey (spin-off ταινία που εστιάζει στην Harley Quinn της Margot Robbie) ούτε στο The Suicide Squad του James Gunn. Ένα άτομο που εμπλέκεται στην κατάσταση τόνισε:

Πως μπορείς να παίξεις τον Joker που καθιέρωσε μετά τον Phoenix; Κατά κάποιον τρόπο τελείωσε η πορεία του ως Joker.