Star Wars: The Rise of Skywalker | Το τελευταίο trailer είναι εδώ και δεν πρέπει να το χάσετε!

Μας ετοιμάζει για ένα φινάλε με συγκινήσεις
22 Οκτωβρίου 2019 08:33
Star Wars: The Rise of Skywalker | Το τελευταίο trailer είναι εδώ και δεν πρέπει να το χάσετε!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του άκρως αναμενόμενου Star Wars: The Rise of Skywalker. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το τελευταίο trailer που θα δούμε από την ταινία, μέχρι αυτή να κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους αυτό το Δεκέμβριο.

Το βίντεο έχει διάρκεια 2 περίπου λεπτά και μας ετοιμάζει για το τέλος του επικού saga που μετρά μαζί με το The Rise of Skywalker εννέα ταινίες. Γνώριμοι χαρακτήρες από το πρόσφατο αλλά και το μακρινό παρελθόν της σειράς, φαντασμαγορικές μάχες τεράστιας κλίμακας, εντυπωσιακά τοπία, συγκίνηση, το trailer τα έχει όλα. Παρακάτω ακολουθεί τόσο ένας player για να δείτε το trailer, όσο και το ολοκαίνουργιο poster της ταινίας.

Σε σκηνοθεσία J.J. Abrams, στο The Rise of Skywalker πρωταγωνιστούν οι: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Keri Russell, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant.

Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2019.