American Son: Οι Kerry Washington και Steven Pasquale αναζητούν τον γιο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Και πασχίζουν να ξεδιαλύνουν ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή του
18 Οκτωβρίου 2019 10:43
American Son: Οι Kerry Washington και Steven Pasquale αναζητούν τον γιο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου American Son του Kenny Leon το οποίο εμπνέεται από το ομότιτλο θεατρικό έργο του Broadway, με πρωταγωνιστές τους Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan και τον Eugene Lee.

Η ταινία αφορά την ‘Kendra Ellis-Connor’ (Washington), την μητέρα ενός νεαρού αγοριού του οποίου τα ίχνη χάνονται απροσδόκητα. Μαζί με τον σύντροφό της (Pasquale) παλεύουν να βρουν ό,τι μπορεί να διευκολύνει τις αρχές ώστε να εντοπίσουν το παιδί τους. Οι γονείς του έφηβου αυτού έχουν έρθει σε επικοινωνία με το πρόσωπο που ηγείται της έρευνας και διοικεί το αστυνομικό τμήμα του Miami, στην Νότια Florida αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ. Η σχέση του ζευγαριού δοκιμάζεται σκληρά σε αυτές τις δύσκολες ώρες με την ένταση να αυξάνεται σταδιακά και τα τελευταία αποθέματα ψυχραιμίας τους να εξαντλούνται ώρα με την ώρα.

Το American Son έχοντας προβληθεί ήδη στο φετινό Φεστιβάλ του Toronto, δρομολογήθηκε να κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: