Holiday In The Wild | Οι Kristin Davis και Rob Lowe κάνουν ένα αξέχαστο Αφρικανικό σαφάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η σταρ του ‘Sex and the City’ φέτος θα γιορτάσει πιο εναλλακτικά τα Χριστούγεννα
18 Οκτωβρίου 2019 10:13
Holiday In The Wild | Οι Kristin Davis και Rob Lowe κάνουν ένα αξέχαστο Αφρικανικό σαφάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη εορταστική ρομαντική κωμωδία Holiday In The Wild του Ernie Barbarash, με τους Neal H. Dobrofsky και Tippi Dobrofsky να υπογράφουν το σενάριο, ενώ η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Kristin Davis ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ μαζί με τον Rob Lowe (The Grinder, The West Wing).

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία γυναίκα (Davis) την οποία εγκαταλείπει ο σύζυγός της την παραμονή ενός σαφάρι που είχαν προγραμματίσει να κάνουν μαζί τα Χριστούγεννα στην Αφρική, αλλά πλέον η ίδια αποφασίζει να πραγματοποιήσει μόνη της το ταξίδι αυτό. Όταν φτάνει πια εκεί συναντάει έναν άνδρα λάτρη και προστάτη της άγριας ζωής, και άκρως περιπετειώδη εξερευνητή. Η επεισοδιακή τους γνωριμία θα παρακινήσει την ηρωίδα να αναθεωρήσει για πολλά απ’ όσα ήξερε για την ίδια και να δει στον εαυτό της πράγματα που μέχρι πρότινος αγνοούσε.

Το Holiday In The Wild αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: