Terminator: Dark Fate | Το νέο trailer είναι εδώ με έντονο άρωμα από τα παλιά

“I’m never gonna’ f****ng call you Carl”
18 Οκτωβρίου 2019 10:15
Terminator: Dark Fate | Το νέο trailer είναι εδώ με έντονο άρωμα από τα παλιά

Το Terminator: Dark Fate αναμένεται να προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους αυτόν τον μήνα και πριν λίγες ώρες, η Paramount Pictures, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer που έχει έντονο άρωμα από τα παλιά. Το “Extended Red Band TV Spot” μας δίνει μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο έκτο κεφάλαιο του διάσημου franchise συνοδευόμενο από έντονη βία.

Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Tim Miller (Deadpool), ενώ ο James Cameron -όπως μάλλον θα γνωρίζετε- έχει επιστρέψει στο Dark Fate αφού έχει αναλάβει το σενάριο παρέα με τους Charles Eglee, Josh Friedman, David Goyer και Justin Rhodes.

Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton ενώνονται ξανά, ενώ μας παρουσιάζονται και οι επόμενης γενιάς Terminators. Το Rev 9 του Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.), αλλά και η Grace της Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, Black Mirror), η οποία είναι υβριδική μηχανή/άνθρωπος.

Το Terminator: Dark Fate αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 31 Οκτωβρίου. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer.