Guardians of the Galaxy Vol. 3: "Κακά μαντάτα" προμηνύει ο James Gunn

Μας προετοιμάζει μάλλον για την απώλεια κάποιου χαρακτήρα
15 Οκτωβρίου 2019 13:50
Guardians of the Galaxy Vol. 3: "Κακά μαντάτα" προμηνύει ο James Gunn

Το τρίτο κεφάλαιο του Guardians of the Galaxy (Φύλακες του Γαλαξία) είχε περάσει αν θυμάστε καλά από διάφορα κύματα, αφού η Disney είχε απολύσει τον James Gunn (σκηνοθέτη της ταινίας), ενώ τον επαναπροσέλαβε λίγο καιρό μετά. Εκτός από αυτό, το καλοκαίρι είχε βγει η είδηση πως ο Gunn θα επιστρέψει για την ταινία, μόλις τελειώσει με το The Suicide Squad (2021) που βρίσκεται ήδη σε παραγωγή.

Τώρα, ο ίδιος του προέβη σε μια δήλωση που ταράζει τα νερά, καθώς έκανε tease πως έρχονται «κακά μαντάτα» με το τρίτο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, όπως είναι προφανές, ο ίδιος του γνωρίζει ήδη πως θα εξελιχθεί η ιστορία των ηρώων μας, αφού εκείνος έγραψε το σενάριο.

Ο James Gunn μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα στο πλαίσιο ενός Q&A, είπε στο κοινό να τον ρωτήσουν ότι θέλουν. Τότε ένας fan τον ρώτησε εάν πρόκειται να πεθάνει κάποιος στο Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

Δεν θυμάμαι ΚΑΠΟΙΟ κόμικ, όπου κάποιος ΔΕΝ πεθαίνει

Ο σκηνοθέτης προφανώς και δεν μπορεί να δώσει έμμεσα κάποιο spoiler, αλλά αυτό που απάντησε φάνηκε κάπως στο κοινό και ίσως πρέπει να συμβιβαζόμαστε από τώρα για κάποιο πιθανό «αντίο» σε έναν ακόμη αγαπημένο ήρωα του MCU.