The Man Without Gravity: Ένας άνδρας δεν πατάει στην γη απ’ όταν ήταν παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θυμάται πάντα τον εαυτό του να πετάει ως ένας άλλος ‘Peter Pan’!
15 Οκτωβρίου 2019 11:43
The Man Without Gravity: Ένας άνδρας δεν πατάει στην γη απ’ όταν ήταν παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ιταλικό δράμα-κωμωδία φαντασίας The Man Without Gravity (πρωτοτ. τίτλος: L'uomo senza gravità) του Marco Bonfanti, με πρωταγωνιστές τον Elio Germano, την Silvia D'Amico και την Michela Cescon.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Oscar’ (Elio Germano), έναν άνδρα ο οποίος γεννήθηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα που του επιτρέπει να ίπταται αψηφώντας τον νόμο της βαρύτητας αφού είναι ελαφρύτερος και από ένα μπαλόνι! Η μητέρα και η γιαγιά του τον μεγάλωσαν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον κρύβοντας εδώ και πολλά χρόνια την ικανότητά του αυτή από τα αδιάκριτα βλέμματα του περίγυρού τους. Όταν ήταν αγόρι μονάχα η μικρή ‘Agata’ έμαθε το μυστικό του αυτό. Αλλά ο ήρωας λαχταρώντας να βγει από την απομόνωση και επιδιώκοντας πια την ανθρώπινη επαφή, κάποια μέρα παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει στον κόσμο ποιος πραγματικά είναι.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Elena Cotta, Pietro Pescara, Jennifer Brokshi και ο Vincent Scarito.

Το The Man Without Gravity αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: