Charlie's Angels: H Elizabeth Banks μαζεύει την αφρόκρεμα των γυναικών κατασκόπων (ΒΙΝΤΕΟ)

Και οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska ηγούνται μίας άκρως δύσκολης αποστολής
14 Οκτωβρίου 2019 11:07
Charlie's Angels: H Elizabeth Banks μαζεύει την αφρόκρεμα των γυναικών κατασκόπων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την κατασκοπευτική κωμωδία δράσης Charlie's Angels της Elizabeth Banks, που επιμελήθηκε και το σενάριο το οποίο μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη μία ιδέα των Evan Spiliotopoulos και David Auburn.

Το εν λόγω πασίγνωστο κινηματογραφικό franchise διανθίζεται πια με μία μοντέρνα περιπέτεια εμπνευσμένη όμως και από το πρωτότυπο τηλεοπτικό project των Ivan Goff και Ben Roberts που προβλήθηκε την δεκαετία του ’70 και του ’80 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Οι ‘Άγγελοι του Τσάρλι’ λοιπόν ανέκαθεν ήταν εξπέρ ως κατάσκοποι, αλλά και ως προς την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ασφαλείας σε ιδιωτικούς πελάτες. Πλέον, η εταιρεία ‘Townsend Agency’ την οποία εκπροσωπούν, γίνεται ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο στρατολογεί τις πιο ασυναγώνιστες γυναίκες πράκτορες διεθνώς. Πολλά από τα γκρουπ αυτά που έχουν συσταθεί δρώντας συντονισμένα υπό τις εντολές πολλών ‘Bosleys’, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Κάποτε λοιπόν, ένας νεαρός μηχανικός συστημάτων τους προειδοποιεί για μία πολύ αμφιλεγόμενη τεχνολογική εφεύρεση που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά καταστροφική για όλον τον πλανήτη, και οι Άγγελοι του Τσάρλι ενεργοποιούνται για να αποσοβήσουν μία τέτοια απειλή.

Το βασικό επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska, ενώ εμφανίζονται και ονόματα όπως οι: Noah Centineo, Sam Claflin, Djimon Hounsou, Banks, και ο Patrick Stewart.

Το Charlie's Angels έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: