Richard Jewell: Το trailer της ταινίας του Clint Eastwood για τους ματωμένους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένας ήρωας από το πουθενά μετατρέπεται σε μαύρο πρόβατο
11 Οκτωβρίου 2019 18:01
Richard Jewell: Το trailer της ταινίας του Clint Eastwood για τους ματωμένους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Clint Eastwood, με τίτλο Richard Jewell. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, καταπιάνεται και πάλι με ένα βιογραφικό δράμα και έναν χαρακτήρα που θα διχάσει το κοινό και αυτή τη φορά η ιστορία του βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Richard Jewell (Paul Walter Hauser) ο οποίος ήταν ένας σεκιουριτάς κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ο οποίος ανακάλυψε ένα ύποπτο σακίδιο με τον βομβιστικό μηχανισμό. Η ζωή του έρχεται πάνω-κάτω όταν κατηγορείται ως ένας από τους κύριους υπαίτιους για την επίθεση αυτή. Το κοινό, το FBI και τα media τον κατηγορούν πλέον ως τον νούμερο ένα ύποπτο και μετατρέπουν τη ζωή του σε κόλαση.

Με τη βοήθεια του δικηγόρου του όμως ο Jewell καταφέρνει να αποδείξει την αθωότητά του. Ο δικηγόρος του όμως ξεφεύγει και θέλει να πολεμίσει τις συντονισμένες επιθέσεις των media και του FBI για να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του και να τον αποτρέψει από το να εμπιστευτεί αυτούς που θέλουν να στοχοποιήσουν. 

Η ταινία που δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει στα επερχόμενα Oscars θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο AFI Fest. Το υπέρλαμπρο καστ που συγκέντρωσε ο Eastwood περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Sam Rockwell, Kathy Bates, Jon Hamm και Olivia Wilde

Το Richard Jewell (Η Μπαλάντα του Richard Jewell) αναμένεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 13 Δεκεμβρίου.