The Turning: Η Mackenzie Davis περνάει τις πύλες ενός στοιχειωμένου αρχοντικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μόνο ο Finn Wolfhard και η Brooklynn Prince ξέρουν τί ζοφερό κρύβεται εκεί μέσα
11 Οκτωβρίου 2019 16:38
The Turning: Η Mackenzie Davis περνάει τις πύλες ενός στοιχειωμένου αρχοντικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ υπερφυσικού τρόμου The Turning της Floria Sigismondi (The Runaways, Hemlock Grove, Daredevil, American Gods), με σεναριογράφους τους Carey W. Hayes, Chad Hayes και την Jade Bartlett (Newcomer, Black List), ενώ του κύριου cast ηγείται ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Finn Wolfhard (IT movies, The Goldfinch) και η σταρ του επερχόμενου Terminator: Dark Fate, Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, The F Word).

Ουσιαστικά πρόκειται για την μοντέρνα κινηματογραφική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος The Turn of the Screw (1898) του Henry James, με τον Steven Spielberg εδώ να λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Brooklynn Prince, Joely Richardson, Mark Huberman και η Barbara Marten.   

         

Η υπόθεση εστιάζει στην ‘Kate’ (Davis), μία νεαρή κουβερνάντα, η οποία προσλαμβάνεται από έναν άνδρα που είναι πλέον ο μοναδικός συγγενής και κηδεμόνας για τα ορφανά ανίψια του, ‘Flora’ (Prince) και ‘Miles’ (Wolfhard) έπειτα από την τραγική απώλεια των γονιών τους. Το θέμα είναι ότι η ηρωίδα με το που διαβεί το κατώφλι της πολυτελούς τους έπαυλης θα αντιληφθεί ότι κάτι αλλόκοτα σκοτεινό στοιχειώνει κάθε γωνιά της και τους ενοίκους της.

Στο project αυτό, οι Scott Bernstein (Straight Outta Compton) και Roy Lee (IT) συντονίζουν τις διαδικασίες παραγωγής.

Το The Turning αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Universal Pictures στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: