Zombieland: Double Tap | Η γνωστή παρέα κυνηγών ζόμπι επιστρέφει για τα καλά! (BINTEO)

Και μέσα στην καρδιά των Η.Π.Α. ξεκινούν ένα road trip γεμάτο ευτράπελα και κίνδυνο
08 Οκτωβρίου 2019 11:45
Zombieland: Double Tap | Η γνωστή παρέα κυνηγών ζόμπι επιστρέφει για τα καλά! (BINTEO)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την επερχόμενη μεταποκαλυπτική μαύρη κωμωδία Zombieland: Double Tap, το sequel της γνωστής σπαρταριστής μυθοπλασίας με ζόμπι την δράση της οποίας ενορχηστρώνει βεβαίως ο Ruben Fleischer.

Στην συγκεκριμένη παραγωγή της Sony Pictures, το σενάριο επιμελήθηκαν οι συνεργάτες και σεναριογράφοι του Deadpool I,II, Rhett Reese και Paul Wernick.

Πλέον, η συνέχεια της δυστοπικής αυτής περιπέτειας καλεί πίσω τους πρωταγωνιστές του 1ου blockbuster φιλμ, δηλαδή τους: Jesse Eisenberg (Now You See Me) ως ο ‘Columbus’, Woody Harrelson (True Detective, The Hunger Games movies) ως ο ‘Tallahassee’, Emma Stone (La La Land, The Favourite) ως η ‘Wichita’ και την Abigail Breslin (Scream Queens) ως η αδερφή της, ‘Little Rock’.

Οι παραπάνω ήρωες θα πρέπει να σώσουν τους εαυτούς τους από μία 2η επέλαση ζωντανών-νεκρών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το πάρουν κατάκαρδα επειδή ήρθε εκεί ένας Αρμαγεδώνας!

Το Zombieland: Double Tap αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: