Eli: H νέα ταινία τρόμου του Netflix παίζει με το τι είναι αληθινό και τι όχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνίστρια την Sadie Sink από το Stranger Things
05 Οκτωβρίου 2019 19:56
Eli: H νέα ταινία τρόμου του Netflix παίζει με το τι είναι αληθινό και τι όχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Οκτώβριος έχει γεμίσει με ταινίες τρόμου και θρίλερ στο Netflix, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει έναν μοναδικό μήνα για τους συνδρομητές του ενόψει του Halloween. Μετά το In The Tall Grass, το Fractured, τη 2η σεζόν του Haunted και το Daybreak, ένα ακόμη horror φιλμ έρχεται για τους fans του είδους. 

Γνωρίστε το Eli μέσα από το πρώτο trailer του, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Charlie Shotwell και η Sadie Sink (Max του Stranger Things). Ένα νεαρό αγόρι βασανίζεται από μια άγνωστη ασθένεια που τον κάνει αλλεργικό στον έξω κόσμο και ζει όλη του τη ζωή σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον. Οι γονείς του όμως βρίσκουν έναν γιατρό που υπόσχεται να το θεραπεύσει. Πρόκειται όμως η θεραπεία του να καλυτερεύσει ή να χειροτερέψει την κατάσταση;  

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ciaran Foy του Sinister 2 κα το σενάριο ο David Chirchillo. Η ταινία θυμίζει αρκετά το The Haunting of Hill House, μια άλλη τεράστια επιτυχία του Netflix, και παίζει αρκετά με το τι είναι αληθινό και τι όχι. Απολαύστε το trailer παρακάτω. 

Το Eli αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στο Netflix.