Νέο trailer για το "1917" των Sam Mendes και Roger Deakins που γυρίστηκε ως μονόπλανο

Το επικό πολεμικό φιλμ που κοιτά ήδη τα Oscars
04 Οκτωβρίου 2019 11:35
Νέο trailer για το "1917" των Sam Mendes και Roger Deakins που γυρίστηκε ως μονόπλανο

Το νέο trailer για το 1917 δόθηκε στη δημοσιότητα και ο Sam Mendes δεν έχει κανέναν κατώτερο στόχο από τα Oscars ιδιαίτερα όταν στο πλάι του έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ φωτογράφο Roger Deakins. Πρόκειται για το επικό πολεμικό δράμα που γυρίστηκε σαν μία λήψη και βαδίζει στα χνάρια των "Dunkirk" και "Saving Private Ryan". Το αποτέλεσμα αυτής της ιδέας αποτυπώνεται με τον πιο άμεσο, καταιγιστικό και βάναυσο τρόπο στο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω.

Το φιλμ μας τοποθετεί στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα στη ζωή δύο στρατιωτών των Schofield (George Mackay) και Blake (Dean Charles Chapman, ο Tommen του Game of Thrones). Τους ανατίθεται μια δύσκολη και ριψοκίνδυνη αποστολή, καθώς ενάντια στο χρόνο και τις κακουχίες θα πρέπει να περάσουν από τις γραμμές του αντιπάλου και να μεταφέρουν ένα μήνυμα που θα σώσει 1600 ζωές. Ανάμεσά τους και ο αδερφός του Blake. 

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Andrew Scott (Moriarty του Sherlock), Richard Madden (Bodyguard, Game of Thrones), Benedict Cumberbatch (Avengers: Endgame), Mark Strong, Adrian Scarborough και ο Colin Firth (The King's Speech).

Η εκπληκτική ομάδα συντελεστών του Mendes δεν σταματάει εδώ καθώς συγκέντρωσε τον Lee Smith, μοντέρ του Dunkirk, τον Dennis Gassner, production designer στο Revolutionary Road και τον λατρεμένο και βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη, Thomas Newman (Green Mile, American Beauty). Δεν θα αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, έαν σαρώσει στις υποψηφιότητες των επερχόμενων βραβείων Oscars και γιατί όχι και στις απονομές.

Μαζί με το trailer δείτε και ένα featurette βίντεο με τον φωτογράφο Roger Deakins και τον Sam Mendes, να εξηγoyn την σύλληψη και την εκτέλεση της ιδέας του μονόπλανου. 

To 1917 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 9 Ιανουαρίου 2020.