Home Alone: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης για το reboot του Disney+

Μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο σενάριο
03 Οκτωβρίου 2019 10:37
Home Alone: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης για το reboot του Disney+

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Disney, δια στόματος του CEO της, Bob Iger, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αρκετά reboots αρκετών επιτυχιών της, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Home Alone. Η είδηση αναμφίβολα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, όμως το project συνεχίζεται κανονικότητα.

Έτσι, μέσα από το Collider μαθαίνουμε πως η κορυφαία επιλογή του στούντιο για να σκηνοθετήσει το νέο "Μόνος στο Σπίτι" είναι ο Dan Mazer, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Sacha Baron Cohen στα Borat και Bruno, ενώ ήταν και σκηνοθέτης/σεναριογράφος στο Who Is America?. Ήδη ο Mazer βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Disney και εκτός απροόπτου αναμένεται να επισημοποιηθεί το deal. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το σενάριο λέει πως θα ακολουθεί ένα παντρεμένο ζευγάρι που θα συγκρουστεί με ένα νεαρό αγόρι που τους έκλεψε κάτι, κάτι που αποτελεί μια αλλαγή από το αυθεντικό σενάριο. 

Tα γυρίσματα λέγεται ότι θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, επομένως σύντομα θα ακούσουμε νέα για το casting των ηθοποιών. Αξίζει να αναφέρουμε πως το όνομα της Melissa McCarthy ακούγεται για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.